خواص میوه زرشک | گیاهان کم آب بر استان تهران

خواص میوه زرشک

خواص میوه زرشک:
دارای ۴ درصد قند،حدود ۶۵ درصد اسید مالیک و در ادامه دارای اسید تارتاریک و صمغ است. آلکالوئیدهای بسیاری نظیر «بربرین» که معروف‌ترین آن‌ها است و همچنین «بربامین» و «اکسیاکانتین» در تمام قسمت‌های این گیاه وجود دارد که در ظهور خواص غذایی و دارویی این گیاه نقش مهمی به عهده دارند.
۱- زرشک به عنوان ماده‌ای ضد میکروب و از بین برنده التهابات، به سلامت کبد کمک شایانی خواهد کرد.
۲- «بربامین» موجود در زرشک با تنظیم غلظت یون‌های موجود در خون، به سلامت قلب کمک کرده و از آسیب به بافت قلب جلوگیری می‌کند.
۳- به دلیل وجود آلکالوئیدی به نام «بربرین» در زرشک، دیده شده است که به دلیل پاسخ بهتر سلول‌ها به هورمون انسولین که مسئول تنظیم قند خون است، میزان قند خون کاهش یافته و بیماران دیابتی شرایط بهتر و قند خون کنترل شده را تجربه خواهند کرد.
۴- برای سلامت پوست و مو ۵- کاهش چربی خون و لاغری ۶- رفع اسهال ۷- بر سلامت دندان‌ها تأثیرگذار است ۸- ضد سرطانی و موارد بسیار دیگر


معرفی گیاهان کم آب‌بر استان تهران


گروه درختبان (کندو)
گرد آورنده: فریبا اسدپور
کارشناس روانشناسی و کارشناس ارشد در زمینه بانکداری الکترونیک

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *